• Ledig stilling som spesialpedagog

Vi har ledig 100 % fast stilling som spesialpedagog fra 1. januar 2018

• Dulviaden 2017

For 4. gang har vi arrangert Dulviaden

• Søke barnehageplass fra høsten?

Det nærmer seg tida for å søke barnehageplass fra høsten 2017. Søknadsfrist er 1. mars.

• LEDIGE BARNEHAGEPLASSER

Vi har ledige barnehageplasser for barn i alderen 0-6 år fra 15. desember.

• Dulven friluftsbarnehage 25 år

Lørdag 5. november feiret barnehagen 25-års jubileum med åpen dag ved gapahuken.

• Dulviaden 2016

Den 3. Dulviaden ble arrangert i strålende vær og med mange blide deltakere og publikum.

• Søke barnehageplass

Det nærmer seg tida for å søke barnehageplass fra høsten. Vi har også ledige plasser nå dersom dere har behov for barnehageplass. Dere er velkomne til å ta kontakt på telefon eller mail, eller å komme på besøk for å se hvordan vi har det, og få litt mer info om hvordan vi driver barnehagen. I vår kommune har vi felles søkerportal til alle barnehagene, den finner dere ved å følge denne lenken: https://oyer.ist-asp.com/oyerpub/login.htm

• Elgjakt

Også i høst fikk vi komme til Bøsetra og være med på elgjakt.

• Utebase

Ei uke i september hadde vi base ved gapahuken.

• Potetopptaking

Denne uka har vi tatt opp poteter

• Våronn

Våren har vært her en stund, og med den følger våronn i barnehagen.

• Dulviaden

For andre gang har vi arrangert Dulviaden med ski og akeaktiviteter på jordet.

• Søke barnehageplass

Det nærmer seg tida for å søke barnehageplass fra høsten. Søknadsfrist er 1. mars.

• Årets grøtfest

En av våre viktigste tradisjoner - grøtfesten - ble også denne gangen en svært koselig kveld for både små og store.

• Elgjakt

Zebraene fikk være med noen av elgjegerne på Jevnesetra i Øyerfjellet en dag i oktober.

• Høsttur til Skeikampen

Årets høsttur gikk til Skeikampen.

• Planleggingsdag i august

Onsdag 20. august er det planleggingsdag.

• Våronn i barnehagen

Vi har hatt våronn i barnehagen i mai.

• Påskeforberedelser

Gjennom arbeid med etikk, religion og filosofi skal barnehagen bidra til at barna får kjennskap til kristne høytider og tradsjoner.

• Skitur på Musdalsetra

Vi ønsker å gi barna gode friluftsopplevelser året rundt.

• Dulven OL 2014

Vi har arrangert OL i barnehagen med alle barna som deltakere, de ansatte som arrangører og støtteapparat og foreldre og besteforeldre som publikum.

• Søke barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser, og det er mulig å søke plass i barnehagen hele året.

Ta gjerne kontakt med barnehagen om du ønsker å komme innom eller har spørsmål rundt inntak av nye barn.

• Død fugl i barnehagen

• Felles samling

Annenhver mandag har vi felles samling i gymsalen.